SOME WORDS ABOUT US

Well-coordinated teamwork speaks About Us

We love what we do

Our working process

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.

SWISSHOP 

Продавница и сервис за компјутери, лаптопи, монитори.

SWISSHOP е место каде што можете да најдете голем асортиман на нови и користени компјутери, лаптопи и монитори во многу добра состојба и по навистина одлични цени. Сите производи се увезени од Швајцарија и ЕУ.

Заедно со продавницата работи и сервис за компјутери. Работиме со квалитетни и оригинални делови со евтина работна рака. Сите наши производи пред да бидат пуштени во продажба детално се испитуваат, тестираат и чистат (внатрешно и надворешно).
Даваме гаранција на хардвер од 6 - 12 месеци.
Сите компјутери се продаваат со инсталиран лиценциран Microsoft Windows оперативен систем или UBUNTU LINUX. За разлика од Linux, Microsoft Windows (XP, VISTA, 7, 8, 10,11) не е бесплатен оперативен систем и инсталирање на нелиценцирани копии се казнува со закон.

Работно време:

Понеделник - петок: 09 - 18 часот.

Сабота: 10 - 15 часот.

Државни празници не работиме.

 

Адреса: СвисШоп Доо ул. Невена Ѓеоргиева Дуња 13, 1000 Скопје, Македонија 

Телефон: 02 614 8119; мобилен: 075 991 771

email: swisshop@inbox.com

facebook: www.facebook.com/swisshopSK